Smörstekt Bjärekyckling, krispstekt vinge och kryddbakat lår täckt med rostat skinn. Bakad och smörfriterad rotselleri med getmese, fylld med rotselleripuré.
Öppen ravioli av syltad rotselleri fylld med valnötsemulsion, saltrostad valnöt och syrat äpple. Sellerimarinerat gravensteineräpple och frasigt sellerichips. Blankad sky på rostad kycklingbuljong. Spansk körvel och krondill.
Print

Kyckling – Selleri – Äpple – Nöt Arla pro

Smörstekt Bjärekyckling, krispstekt vinge och kryddbakat lår täckt med rostat skinn. Bakad och smörfriterad rotselleri med getmese, fylld med rotselleripuré. Öppen ravioli av syltad rotselleri fylld med valnötsemulsion, saltrostad valnöt och syrat äpple. Sellerimarinerat gravensteineräpple och frasigt sellerichips. Blankad sky på rostad kycklingbuljong. Spansk körvel och krondill.

Kyckling – Selleri – Äpple – Nöt Smörstekt Bjärekyckling, krispstekt vinge och kryddbakat lår täckt med rostat skinn. Bakad och smörfriterad rotselleri med getmese, fylld med rotselleripuré. Öppen ravioli av syltad rotselleri fylld med valnötsemulsion, saltrostad valnöt och syrat äpple. Sellerimarinerat gravensteineräpple och frasigt sellerichips. Blankad sky på rostad kycklingbuljong. Spansk körvel och krondill.
Smörstekt Bjärekyckling, krispstekt vinge och kryddbakat lår täckt med rostat skinn. Bakad och smörfriterad rotselleri med getmese, fylld med rotselleripuré.
Öppen ravioli av syltad rotselleri fylld med valnötsemulsion, saltrostad valnöt och syrat äpple. Sellerimarinerat gravensteineräpple och frasigt sellerichips. Blankad sky på rostad kycklingbuljong. Spansk körvel och krondill.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen