Kryddyoghurt pannacotta

Kryddyoghurt pannacotta

Gör så här

1. Koka upp grädde, socker, kanelstång, stjärnanis och urskrapade vaniljfrön i en kastrull. Ta från värmen och låt det dra 5 min.
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. Lyft upp gelatinet och låt det smälta i grädden. Sila gräddblandningen i en bunke. Rör i yoghurt.
3. Häll upp i 10 små glas. Ställ i kyl minst 3 timmar.
4. Koka glögg och socker i en kastrull ca 20 min. Blanda i lingonen och låt lagen svalna. Fördela lingonen på pannacottorna och häll på lite lag.

Serveringsportion ca: 90 g
Källa: Blossa & Kvibille

  • Fett
    0,02 g
  • Kolhydrater
    0,54 g
  • Protein
    0,34 g
  • Energi (kJ)
    24,52 kJ
  • Energi (kcal)
    5,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen