Kryddsyltade kantareller

Kryddsyltade kantareller

Gör så här

1. Lägg allt i en stor kastrull och låt koka upp. Låt sjuda under lock på svag värme ca 30 min.

2. Häll upp på väl rengjorda burkar. Låt stå svalt 1 dygn innan servering.

  • Fett
    0,1 g
  • Kolhydrater
    26,37 g
  • Protein
    0,32 g
  • Energi (kJ)
    461,7 kJ
  • Energi (kcal)
    110,25 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen