Kryddstekt lammrostbiff med potatis

Kryddstekt lammrostbiff med potatis

Gör så här

1.Krydda köttet med kryddor och salt. Bryn i smör runt om och stek klar på bleck i ugn på 120°C till en innertemperatur av 58°C
2. Blanda potatisskivor och tomathalvor med smör på bleck, krydda med salt och peppar. Rosta i ugn på 175°C i 9-10 min, tills de får fin färg.
3. Fräs lök, kapris och tomat i lite av oljan utan att det får färg. Tillsätt resterande olja och vinäger. Smaksätt med salt och peppar.
4. Servera med rucola och crème fraiche.

Serveringsportion ca: lamm 130 g, tomat och potatis 160 g, röra 40 g, rucola 10 g, crème fraiche 25 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    35,23 g
  • Kolhydrater
    22,52 g
  • Protein
    37,69 g
  • Energi (kJ)
    2377,49 kJ
  • Energi (kcal)
    569,37 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen