Rubba forellen med nymixade frön och pepparkorn. Sotad fisk får en spännande, bränd karaktär.  Perfekt ihop med brynt smör och forellrom.
Print

Kryddsotad regnbågsforell med brynt smör Arla pro

Rubba forellen med nymixade frön och pepparkorn. Sotad fisk får en spännande, bränd karaktär. Perfekt ihop med brynt smör och forellrom.

Kryddsotad regnbågsforell med brynt smör Rubba forellen med nymixade frön och pepparkorn. Sotad fisk får en spännande, bränd karaktär. Perfekt ihop med brynt smör och forellrom.
Rubba forellen med nymixade frön och pepparkorn. Sotad fisk får en spännande, bränd karaktär.  Perfekt ihop med brynt smör och forellrom.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen