Kryddsotad regnbågsforell med brynt smör

Kryddsotad regnbågsforell med brynt smör

Gör så här

  1. Gnid in forellen med lite olja. Salta lätt på båda sidor.
  2. Mixa alla kryddor till rubben och krydda forellen på ovansidan. Sota kryddsidan på hällen. Baka i ugn på 100° till en innertemperatur på 42°.
  3. Bryn smöret. Garnera fisken med forellrom och dill. Häll över det brynta smöret.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    13,28 g
  • Kolhydrater
    0,36 g
  • Protein
    11,84 g
  • Energi (kJ)
    697 kJ
  • Energi (kcal)
    168,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen