Kryddsmör

Kryddsmör

Gör så här

Brynt smör

1. Bryn ½ av smöret, låt kallna.
2. Vispa den andra hälften av smöret luftigt ca 5 min, tillsätt det brynta smöret.
3. Forma till rullar, förvara i frys.

Prästostsmör

1. Vispa smöret luftigt, ca 5 min.
2. Tillsätt den rivna osten.
3. Forma till rullar, förvara i frys.

Rödbetssmör

1 kg Arla® Svenskt Smör
500 g kokt rödbetor
½ dl kapris

Rödvinssmör

1. Hacka löken fint.
2. Koka in vinet i löken, låt kallna.
3. Vispa smöret luftigt, ca 5 min. Tillsätt lökblandningen.
4. Forma till rullar, förvara i frys.

Srirachasmör

1. Vispa smöret med srirachasåsen och lime luftigt, ca 5 min.
2. Tillsätt koriander.
3. Forma till rullar, förvara i frys.

Svampsmör

1.Dela svampen i mindre bitar och hacka löken.
2. Fräs, svamp, lök och timjan ca 5 min i lite av smöret, låt kallna.
3. Vispa smöret luftigt ca 5 min, tillsätt stekt svamp, salt, peppar och soja.
4. Forma till rullar, förvara i frys.

Ört- och vitlökssmör

1. Mixa persilja och rucola med en liten del av smöret.
2. Tillsätt resten av smöret, finrivna vitlöken och saltet.
Vispa med vinge ca 5 min.
3. Forma till rullar, förvara i frys.

  • Fett
    5852,02 g
  • Kolhydrater
    236,65 g
  • Protein
    222,19 g
  • Energi (kJ)
    228308,87 kJ
  • Energi (kcal)
    55495,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen