Kryddigt spenatris

Kryddigt spenatris

Gör så här

1. Koka riset i buljong. 
2. Fräs lök, bönor, spenat och koriander i smör. Blanda fräset med riset. Smaka av med salt och peppar.
3. Stek hastigt tomathalvorna i smör. Salta och peppra.
4. Servera med crème fraiche på toppen.

Serveringsportion ca: Spenatris 240 g, tomathalvor 2 st, crème fraiche 50 g
Källa: Lunch2:00

  • Fett
    11,86 g
  • Kolhydrater
    71,27 g
  • Protein
    12,06 g
  • Energi (kJ)
    1832,51 kJ
  • Energi (kcal)
    438,38 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen