Kryddiga couscouspärlor

Kryddiga couscouspärlor

Gör så här

1.Koka couscous enligt abvisningen på förpackningen, men med gurkmeja och saffran i vattnet.

2.Rosta couscousen i smör tills den är knaprig. Lägg upp på hushållspapper, salta och låt svalna.

Källa: Coldlab 2015

  • Fett
    4,51 g
  • Kolhydrater
    41,07 g
  • Protein
    7,24 g
  • Energi (kJ)
    1009,87 kJ
  • Energi (kcal)
    241,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen