Kryddiga äppelklyftor

Kryddiga äppelklyftor

Gör så här

1.Stek äppelklyftor i smör, råsocker, kanel och kardemumma, ca 10 min.
2.Blanda kvarg, vaniljsocker och florsocker.
3.Servera äppelklyftorna ljumma med kvarg och ev en havrekaka.

Källa: Arla Köket Säkra kort 2010

  • Fett
    4,8 g
  • Kolhydrater
    17,33 g
  • Protein
    6,58 g
  • Energi (kJ)
    579,48 kJ
  • Energi (kcal)
    140,57 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen