Kryddig pastagratäng med kyckling och chorizo

Kryddig pastagratäng med kyckling och chorizo

Gör så här

1. Skär ner chorizo i mindre bitar. Bryn lök och paprika i smör någon minut. Tillsätt chorizon och stek ytterligare 2 min.
2. Blanda pasta och kyckling med chorizofräset, oregano och crème fraiche. Häll upp i bleck och toppa med pizzaost.
3. Baka i ugn, 225°, ca 15 min. eller tills allt är genomvarmt och gratängen fått färg.

Serveringsportion ca: 510 g
Källa: Arla Köket nr 3:2007 Lunch

  • Fett
    47,81 g
  • Kolhydrater
    208,58 g
  • Protein
    75,2 g
  • Energi (kJ)
    6691,8 kJ
  • Energi (kcal)
    1600,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen