Kryddig korvgryta med bacon

Kryddig korvgryta med bacon

Gör så här

1.Stek bacon och lök, tillsätt curry, tomatpuré och senap.

2.Vispa ihop mjöl och lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, koka upp och låt koka några minuter.

3.Rör ner korven och baconfräset. Koka upp och tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

4. Koka riset.

Strö persilja över grytan och servera med ris.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat för 100

  • Fett
    24,32 g
  • Kolhydrater
    55,51 g
  • Protein
    19,63 g
  • Energi (kJ)
    2182,99 kJ
  • Energi (kcal)
    522,13 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen