Kryddig blåbärssirap

Kryddig blåbärssirap

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och låt det sjuda kraftigt i 20 min.

2. Sila sirapen genom en finmaskig sil och häll upp på pipflaska eller kanna med spetsig pip att servera ur, för att undvika kladd.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    0,02 g
  • Kolhydrater
    30,47 g
  • Protein
    0,09 g
  • Energi (kJ)
    521,86 kJ
  • Energi (kcal)
    124,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen