Krusbärstoppar

Krusbärstoppar

Gör så här

1. Koka upp krusbär och vatten, låt sjuda i 10 min. Sila bort skal och tillsätt glykos och socker. Låt sjuda på svag värme ca 30 min.

2. Tillsätt de blötlagda gelatinbladen. Låt svalna något och häll massan i smorda silikonformar. Låt stelna i kyl.

3. Ställ in formarna i frysen en stund innan du tar ut topparna, då blir det lättare att lossa dem.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    0,21 g
  • Kolhydrater
    21,6 g
  • Protein
    1,05 g
  • Energi (kJ)
    402,56 kJ
  • Energi (kcal)
    96,13 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen