Krusbärskräm

Krusbärskräm

Gör så här

1. Blanda krusbär och socker i en kastrull. Lägg i kanelstängerna och täck med
vatten. Koka sönder krusbären lätt.
2. Gör en redning av potatismjöl och vatten. Dra av kastrullen, blanda försiktigt
i redningen till simmig konsistens.
3. Koka sedan tills första bubblan syns. Plocka ur kanelstängerna.
4. Servera med grädde blandad med mjölk

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Svenska rötter 2009

  • Fett
    17,8 g
  • Kolhydrater
    32,57 g
  • Protein
    3,05 g
  • Energi (kJ)
    1285,96 kJ
  • Energi (kcal)
    311 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen