Kreolisk kyckling

Kreolisk kyckling

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök, curry, paprikapulver, peppar och paprika i smör.
2. Tillsätt kycklingen.
3. Häll i grädde och crème fraiche. Låt småkoka i ca 5 min. Lägg i ananas.
4. Koka riset.
Servera grytan med ris.

Recept: Angela Devingegård, Hagnässkolan Kungsängen, Upplands-Bro
Källa: Kock i skolan 2011

  • Fett
    50,71 g
  • Kolhydrater
    60,67 g
  • Protein
    35,68 g
  • Energi (kJ)
    3542,05 kJ
  • Energi (kcal)
    832,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen