Krämig pasta ”pesto” med tomater och cottage cheese

Krämig pasta ”pesto” med tomater och cottage cheese

Gör så här

1. Mixa basilika, spenat, olja, pressad vitlök och ost. Blanda peston med cottage cheese och smaka av med salt, peppar, citronskal och saft.

2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Dela tomaterna på hälften.

3. Vänd pestosåsen med pastan och toppa med tomater, solroskärnor och ev strimlad basilika.

Källa: Arla Guldko 2018/Virginska gymnasiet

  • Fett
    257,51 g
  • Kolhydrater
    197,92 g
  • Protein
    523,3 g
  • Energi (kJ)
    23022,02 kJ
  • Energi (kcal)
    5506,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen