Krämig kyckling under pajtäcke

Krämig kyckling under pajtäcke

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till pajdegen. Låt stå kallt och vila ca 30 min.
2. Fräs lök och salladskyckling i smör. Tillsätt alla ingredienser till och med
vitlöksklyftor och låt fräsa med några minuter.
3. Blanda crème fraiche med tomatpuré, häll på grönsakerna och smaka av med salt och peppar.
4. Kavla ut degen. Fördela fyllningen i bleck. Täck med pajdeg, remsor eller helt lock. Pensla med uppvispat ägg.
5. Grädda i ugnen vid 175° ca 40 min.


Serveringsportion: paj ca 200 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

  • Fett
    27,69 g
  • Kolhydrater
    23,29 g
  • Protein
    14,84 g
  • Energi (kJ)
    1687,21 kJ
  • Energi (kcal)
    403,18 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen