Krämig färs med morötter och purjolök

Krämig färs med morötter och purjolök

Gör så här

1.Fräs färsen i smör, tillsätt morot och purjolök. Låt fräsa några minuter. Rör ner crème fraiche och låt sjuda ca 10 min.
2.Blanda alla kryddor och tillsätt färsblandningen.
3.Koka potatisen. Låt den svalna något, blanda sedan med olja och persilja.

Servera grytan med persiljepotatis.
Serveringsportion: ca 350 g.

Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    22,79 g
  • Kolhydrater
    34,24 g
  • Protein
    25,04 g
  • Energi (kJ)
    1885,13 kJ
  • Energi (kcal)
    451,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen