Krämig bön- och potatissallad med smetana

Krämig bön- och potatissallad med smetana

Gör så här

1.Koka vax- och skärbönor mjuka. Kyl ner.

2.Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Servera bön- och potatissalladen med t ex sojakorv.

Källa:Arla Köket smetana 2011
Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008/Skolmat till 100

  • Fett
    13,1 g
  • Kolhydrater
    30,6 g
  • Protein
    7,01 g
  • Energi (kJ)
    1156,19 kJ
  • Energi (kcal)
    274,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen