Krämig apelsinfisk med säsongsgrönsaker och kokt potatis

Krämig apelsinfisk med säsongsgrönsaker och kokt potatis

Gör så här

1. Lägg fiskfiléerna i bleck smort med smör-&rapsolja. Krydda med salt och peppar. Tillaga fiskfiléerna i ugn på 150° till en innertemperatur på 50° i 15–20 min.

2. Blanda apelsinskal och saft med grädde och buljong. Koka upp, red av med majsstärkelse och smaka av med salt och peppar.

3. Ånga eller koka grönsakerna och koka potatisen. Lägg upp grönsaker och potatis med fisken och häll på såsen. Toppa med dill och servera.

Källa: Arla Guldko 2018/Rösekullens förskola

  • Fett
    23,73 g
  • Kolhydrater
    25,61 g
  • Protein
    27,22 g
  • Energi (kJ)
    1787,01 kJ
  • Energi (kcal)
    432,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen