Kräftströmming med dillpotatis

Kräftströmming med dillpotatis

Gör så här

1. Rulla strömmingen med köttsidan utåt och lägg tätt i smorda bleck. Salta. Får du inte tag på färsk strömming finns det frysta att köpa.
2. Vispa ihop ostsåsen med tomatpuré och dillfrön. Slå över strömmingen.
3. Grädda i ugn, 200° ca 25 min.
4. Smaksätt potatis med smält smör och dill och servera till strömmingen.

Serveringsportion ca: Strömming 250 g, potatis 160 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2002

  • Fett
    23,23 g
  • Kolhydrater
    35,41 g
  • Protein
    34,66 g
  • Energi (kJ)
    2092,13 kJ
  • Energi (kcal)
    505,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen