Köttfärsspett

Köttfärsspett

Gör så här

1. Börja med att blanda ihop ingredienserna till såsen, ställ svalt.
2. Blanda färsen med mjölk, ägg, lök, sambal oelek och spiskummin, smaka av med salt och peppar.
3. Forma färsen till avlånga biffar och lägg dem på smorda bleck. Stek i konvektionsugn 200ºC i ca 15 min.
4. Stek rödlöksklyftor och squashbitar i smör, smaka av med salt och peppar.
5. Trä upp de färdiga biffarna på spett och servera med klyftpotatis, yoghurtsås och grönsaksröra.

Serveringsportion ca: Färsbiffar 100 g, yoghurtsås 1 dl, klyftpotatis 175 g,
rönsaksröra 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    17,53 g
  • Kolhydrater
    44,9 g
  • Protein
    24,56 g
  • Energi (kJ)
    1866,48 kJ
  • Energi (kcal)
    445,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen