Köttfärsgulasch med yoghurtklick

Köttfärsgulasch med yoghurtklick

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser till och med tomatpurè i smör. Tillsätt buljong och potatis. Koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt korv och paprika. Smaka av med kryddor, salt och peppar.
2. Servera med en klick yoghurt, gärna smaksatt med färsk persilja och gräslök.


Serveringsportion ca: Gulasch 200 g, yoghurt 50 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

  • Fett
    14,76 g
  • Kolhydrater
    29,73 g
  • Protein
    17,88 g
  • Energi (kJ)
    1377,5 kJ
  • Energi (kcal)
    329,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen