Köttfärscasserole

Köttfärscasserole

Gör så här

1. Fräs färs och lök i smör. Tillsätt tomat och lagerblad. Koka på svag värme ca 10 min.
2. Tillsätt zucchini, paprika och lök. Tillsätt crème fraiche och koka i ca 5 min. Smaka av med oregano, basilika, salt och peppar.
3. Blanda smör, vitlök och persilja.
4. Smöra brödskivorna och grilla dem i ugnen vid 200°C ca 5 min. Skär dem i trekanter och servera till grytan.

Serveringsportion ca: Gryta 370 g, bröd 2 snittar
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

  • Fett
    26,62 g
  • Kolhydrater
    22,75 g
  • Protein
    24,24 g
  • Energi (kJ)
    1777,23 kJ
  • Energi (kcal)
    427,06 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen