Köttfärsbollar med mozzarella och örter i tomatsås

Köttfärsbollar med mozzarella och örter i tomatsås

Gör så här

1. Låt ströbröd svälla i mjölk. Blanda ner övriga ingredienser till köttfärsbollarna. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till stora bollar med en liten soppslev och lägg på bleck med gott om mellanrum.
2. Slå på tomatsås och grädda bollarna i ugn på 200° i ca 20 min.
3. Koka pasta al dente i saltat vatten. Smaksätt pastan med smör.

Serveringsportion ca: köttfärsbollar 115 g, sås 100 g, pasta 180 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

  • Fett
    25,58 g
  • Kolhydrater
    52,86 g
  • Protein
    27,88 g
  • Energi (kJ)
    2323,42 kJ
  • Energi (kcal)
    555,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen