Korvwok

Korvwok

Gör så här

1. Fräs korv, morötter och lök tillsammans med soja och ingefära i smör.
2. Blanda köttbuljong, tomatpuré, potatismjöl och honung i en gryta, låt koka upp.
3. Tillsätt korv och morotsblandningen tillsammans med sockerärtor, minimajs och böngroddar, låt allt bli varmt. Smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
4. Strö salt över gurkan till yoghurtsåsen. Låt stå ca 20 min och pressa ur så mycket saft som möjligt. Blanda samman gurka, matyoghurt och persilja. Smaka av med svartpeppar.
5. Servera woken med yoghurtsås och kokt jasminris.

Serveringsportion ca: Korvwok 240 g, yoghurtsås 0,75 dl, jasminris 200 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    21,44 g
  • Kolhydrater
    35,47 g
  • Protein
    19,86 g
  • Energi (kJ)
    1756,69 kJ
  • Energi (kcal)
    419,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen