Korvcasserole

Korvcasserole

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök, rotselleri, tomatpuré och chilipulver i smör. Tillsätt buljong och potatis.
2. Koka på svag värme tills potatisen nästan är mjuk.
3. Blanda i korv och crème fraiche och koka ca 5 min.
4. Tillsätt paprika och kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 440 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

  • Fett
    38,28 g
  • Kolhydrater
    47,95 g
  • Protein
    25,25 g
  • Energi (kJ)
    2724,83 kJ
  • Energi (kcal)
    649,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen