Korv med ketchupglace och ostgratinerad potatis

Korv med ketchupglace och ostgratinerad potatis

Gör så här

1. Lägg korven omlott i bleck.
2. Blanda och fräs alla ingredienser till glacet, tillsätt ev lite vatten och låt putta ihop någon minut. Fördela glacet på korven.
3. Stek i ugnen, 150° ca 30 min.
4. Fördela potatis i bleck. Blanda buko, purjolök och ost. Smaka av med salt och peppar. Blanda allt i blecken. Grädda i ugn, 175° tills potatisen är mjuk ca 45 min.


Serveringsportion: Korv ca 150 g, potatis ca 250 g
Arla Köket nr 1:2007

  • Fett
    58,79 g
  • Kolhydrater
    53,51 g
  • Protein
    32,23 g
  • Energi (kJ)
    3706,46 kJ
  • Energi (kcal)
    891,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen