Körsbärskräm med kanelhjärtan och gräddmjölk

Körsbärskräm med kanelhjärtan och gräddmjölk

Gör så här

Till kanelhjärtan:
1. Hacka samman alla ingredienserna. Arbeta ihop till en deg. Kavla ut till ca 0,5 cm. Använd en utstickare i form av ett hjärta.
2. Lägg kakorna på en smord plåt. Strö(sikta)över kanel.
3. Grädda i ugnen vid 175ºC ca 10 min.

Till krämen:
1. Koka upp körsbären med socker och vatten.
2. Rör ut majsstärkelse i lite vatten.
3. Rör ner redningen i körsbären. Låt koka upp. Låt svalna och smaka ev av med mer socker.

Till gräddmjölken:
1. Blanda mjölk och grädde. Serveras kyld till krämen.

Serveringsportion ca: Kräm 100 g, gräddmjölk 75 g, kanelhjärta 1 st
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

  • Fett
    13,25 g
  • Kolhydrater
    26,06 g
  • Protein
    3,68 g
  • Energi (kJ)
    1007,71 kJ
  • Energi (kcal)
    243,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen