Körsbärskaka från Holland med vispad grädde

Körsbärskaka från Holland med vispad grädde

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till smeten.
2. Fördela i smorda bleck och strö över körsbären.
3. Grädda i ugn vid 175°C ca 25 min.
4. Låt svalna.
5. Servera med vispad grädde.

Serveringsportion ca: Körsbärskaka 120 g, vispad grädde 30 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

  • Fett
    28,55 g
  • Kolhydrater
    56,11 g
  • Protein
    5,22 g
  • Energi (kJ)
    2106,64 kJ
  • Energi (kcal)
    506,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen