Körsbärscheesecake med mörk choklad

Körsbärscheesecake med mörk choklad

Gör så här

1. Baka botten enligt grundreceptet.

2. Sjud körsbär med socker ca 20 min och låt svalna. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad.

3. Blanda fyllningen enligt grundreceptet och vänd ner körsbärskompotten i smeten. Vänd ner chokladen hastigt så det blir en ”swirl”. Häll ut den försiktigt i formen. Grädda enligt grundreceptet.

4. Halvera körsbären och fördela på cheesecaken. Strö över den hackade chokladen.

  • Fett
    4,2 g
  • Kolhydrater
    15,07 g
  • Protein
    1,18 g
  • Energi (kJ)
    441,22 kJ
  • Energi (kcal)
    105,9 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen