Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Print

Kompott eller gelé Arla pro

Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.

Kompott eller gelé Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen