Kompott eller gelé

Kompott eller gelé

Gör så här

1. Koka upp frukt, bär eller puré och socker.
2. Tillsätt gelatinbladen och fyll upp i valfri form. Låt stelna i frysen.

Källa: Sweetlab 2015

  • Fett
    0,25 g
  • Kolhydrater
    13,71 g
  • Protein
    0,25 g
  • Energi (kJ)
    244,32 kJ
  • Energi (kcal)
    57,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen