Kolakräm med rårörda björnbär

Kolakräm med rårörda björnbär

Gör så här

1. Rör ihop yoghurt och karamelliserad mjölk till en slät kräm. Fördela i portionsglas, ställ i kyl.

2. Rör ihop björnbär och socker tills sockret har löst sig.

3. Toppa kolakrämen med rårörda björnbär och mynta. Servera med havreflarn.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    6,35 g
  • Kolhydrater
    37,21 g
  • Protein
    4,39 g
  • Energi (kJ)
    953,44 kJ
  • Energi (kcal)
    229,41 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen