Kola- och rosmarinsås

Kola- och rosmarinsås

Gör så här

1. Koka ihop sirap, socker och grädde så att sockret löser sig. Sänk temperaturen och tillsätt rosmarinkvistarna. Låt sjuda till en kolasås.

2. Låt svalna och plocka bort rosmarinkvistarna.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    200,03 g
  • Kolhydrater
    911,44 g
  • Protein
    10,22 g
  • Energi (kJ)
    22995,7 kJ
  • Energi (kcal)
    5545,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen