Kokt, krossad och slungad potatis

Kokt, krossad och slungad potatis

Gör så här

1.  Sjud potatisen med persiljekvistarna i saltat vatten. Låt ånga av.

2.  Rosta potatisen i ugn på 180° tills den är gyllenbrun och frasig.

3.  Bryn smöret, finhacka schalottenlöken och blanda med smöret. Smaka av med salt och citronsaft.

4.  Krossa potatisen lätt i handen och slunga i löksmöret. Toppa med klippt krasse och grovhackad persilja. 

Källa: Årets kock 2017 Johan Backéus

  • Fett
    16,43 g
  • Kolhydrater
    1,06 g
  • Protein
    0,28 g
  • Energi (kJ)
    629,05 kJ
  • Energi (kcal)
    152,95 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen