Kokt krossad och rostad potatis

Kokt krossad och rostad potatis

Gör så här

1. Koka potatisen mjuk med skalet på. Låt ånga av. Lägg på en plåt och krossa potatisarna lätt med en gaffel. Ringla över matolja och salta. Rosta i ugn på 180° ca 30 min.

2. Hacka chilin fint och blanda med olivolja och vinäger. Smaka av med citronsaft och salt.

3. Vid servering: Skeda den heta, syrliga vinägretten över potatisen och toppa med klippt kryddkrasse.

Källa: Johan Backeus/Peru

  • Fett
    22,69 g
  • Kolhydrater
    25,84 g
  • Protein
    2,92 g
  • Energi (kJ)
    1348,44 kJ
  • Energi (kcal)
    321,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen