Kokt fisk i tomat- och paprikasås

Kokt fisk i tomat- och paprikasås

Gör så här

1. Koka fisken i ånga i ugnen ca 15 min.
2. Fräs lök, svamp och paprika i smör. Pudra över paprikapulver.
3. Tillsätt mjölk, grädde och crème fraiche och koka upp.
4. Red av med vetemjöl. Smaka av med ketchup, oregano, salt och peppar.
5. Fördela såsen över fisken.
6. Strö över ost och gratinera i ugn, 255° ca 10 min.
7. Servera med ris och garnera med t ex solrosskott.

Serveringsportion ca: Fisk i sås 210 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2001

  • Fett
    14,11 g
  • Kolhydrater
    56,04 g
  • Protein
    38,09 g
  • Energi (kJ)
    2132,03 kJ
  • Energi (kcal)
    509,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen