Kokostoppar med vassleprotein

Kokostoppar med vassleprotein

Gör så här

1. Smält smöret och vispa ihop med socker, kokos, vassleprotein och ägg till en fluffig smet. Låt den svälla i några minuter.

2. Klicka ut toppar med en matsked på en plåt med bakplåtspapper.

3. Grädda mitt i ugnen på 200° i 10–12 min tills de får gyllenbrun färg, låt svalna.

  • Fett
    18,06 g
  • Kolhydrater
    17,87 g
  • Protein
    3,98 g
  • Energi (kJ)
    1076,36 kJ
  • Energi (kcal)
    257,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen