Kokosris med stekta grönsaker

Kokosris med stekta grönsaker

Gör så här

1. Fräs kokosen i smör i en gryta. Tillsätt ris och buljong. Låt koka under lock på svag värme ca 18 min. Rör ner crème fraiche.
2. Fräs grönsakerna i smör i wok eller på stekbord. Krydda med ingefära och smaka av med salt.
3. Blanda samman ris med grönsaker och solrosskott eller böngroddar.
4. Servera till köttbullar eller stekt falukorv.

Serveringsportion ca: Kokosris 200 g, stekta grönsaker 80 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

  • Fett
    12,04 g
  • Kolhydrater
    21,28 g
  • Protein
    4,23 g
  • Energi (kJ)
    920,35 kJ
  • Energi (kcal)
    221,03 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen