Kokosbotten

Kokosbotten

Gör så här

1. Blanda ihop kokos och ägg i en maskin med vinge.
2. Koka ihop socker, glykos och smör som en tosca till en gyllenbrun karamell. Slå toscan över kokos-blandningen i maskinen och blanda ihop.
3. Spritsa eller stryk ut smeten i smorda tårtringar eller på en plåt med bakplåtspapper. Baka av i 170° 8–10 min.

Källa: Sweetlab 2015

  • Fett
    43,15 g
  • Kolhydrater
    28,92 g
  • Protein
    4,57 g
  • Energi (kJ)
    2237,56 kJ
  • Energi (kcal)
    537,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen