Knäckebröd

Knäckebröd

Gör så här

1.Blanda ihop de torra ingredienserna och arbeta in vatten och sirap. Låt jäsa 30-45 min.
2.Kavla ut degen tunt med kruskavel, använd mer mjöl för lättare utkavling. Låt jäsa ytterligare 15 min. Skär degen i långa remsor och lägg på smorda plåtar.
3.Grädda i ugn, 225° ca 6 min. Dela brödet och låt torka.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    4,96 g
  • Kolhydrater
    50,23 g
  • Protein
    10,14 g
  • Energi (kJ)
    1295,27 kJ
  • Energi (kcal)
    308,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen