Klodda från östra Blekinge

Klodda från östra Blekinge

Gör så här

1. Riv potatis och lök fint.
2. Blanda alla ingredienser, men spara lite av mjölet. Häll ev i mer mjöl om konsistensen är för geggig.
3. Smaka av med salt och peppar.
4. Häll smeten i smorda bleck. Tillaga i ugn, 150° ca 1 tim.
Servera klodda med rårörda lingon.

Recept: Thomas Berglund, Jändelskolan, Jämjö
Källa: Kock i skolan 2011

  • Fett
    9,32 g
  • Kolhydrater
    51,61 g
  • Protein
    17,7 g
  • Energi (kJ)
    1575,39 kJ
  • Energi (kcal)
    375,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen