Kikärtssoppa med limemarinerade champinjoner

Kikärtssoppa med limemarinerade champinjoner

Gör så här

1. Blötlägg kikärtorna enligt anvisning på förpackningen. Koka kikärtor, lök och lagerblad i vatten tills kikärtorna är riktigt mjuka. Mixa. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med spiskummin, salt och peppar. Späd med lite buljong om tunnare soppa önskas.
2. Blanda champinjoner, olja, koriander, chili, saft och skal av lime. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Soppa 4,5 dl, marinerade champinjoner 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

  • Fett
    41,85 g
  • Kolhydrater
    49,07 g
  • Protein
    20,13 g
  • Energi (kJ)
    2805,63 kJ
  • Energi (kcal)
    670,24 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen