Kikärtssallad med kassler

Kikärtssallad med kassler

Gör så här

1. Spola av kikärtorna och låt dem rinna av.
2. Blandna kikärtor, crème fraiche och lök. Smaka av med salt och peppar.
3. Garnera med rädisor och gräslök.
4. Servera salladen med kassler, korv eller rökt fisk och klyftpotatis.

Serveringsportion ca: Kikärtssallad 115 g, kassler 75 g, klyftpotatis 175 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    11,46 g
  • Kolhydrater
    51,83 g
  • Protein
    23,53 g
  • Energi (kJ)
    1723,9 kJ
  • Energi (kcal)
    410,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen