Kikärtsrisotto med örtsås

Kikärtsrisotto med örtsås

Gör så här

1. Blötlägg kikärtorna över natten. Koka dem i saltat vatten tills de är mjuka.
2. Fräs ris och lök i smör.
3. Koka riset i grönsaksbuljong.
4. Fräs rotfrukter, broccoli och vitlök i smör.
5. Tillsätt riset och kikärtorna. Smaka av med salt och peppar.
6. Blanda alla ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Risotto 340 g, sås 120 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    6,21 g
  • Kolhydrater
    68,56 g
  • Protein
    13,03 g
  • Energi (kJ)
    1613,85 kJ
  • Energi (kcal)
    384,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen