Kikärtsbiffar med krämig potatis

Kikärtsbiffar med krämig potatis

Gör så här

1. Mixa kikärtor och ost i en matberedare till en färs och smaka av med salt och peppar. Forma till biffar och stek i smör.
2. Lägg grönsaker och purjolök på bleck. Koka upp mjölk och ostsås och häll över. Vänd runt ordentligt. Smaka av med salt.

Serveringsportion ca: biffar 115 g, potatis 175 g
Källa: ArlaKöket ung2003:1

  • Fett
    8,14 g
  • Kolhydrater
    39,96 g
  • Protein
    15,95 g
  • Energi (kJ)
    1327,46 kJ
  • Energi (kcal)
    321,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen