Kavringlandgång med ost och äpple

Kavringlandgång med ost och äpple

Gör så här

Gör så här:

1. Tärna äpplena fint och blanda med färskost och pepparrot, smaka av med salt och  peppar.

2. Skala och skär gurkan i tärningar utan kärnhus. Vispa eller skaka ihop rapsolja, vinäger, honung, senapsfrön och dijonsenap till en slät vinägrett. Vänd ner gurkan och smaka av med salt och peppar. 

3. Smula ner kavringen i en stekpanna och stek det i smör tills det blir krispigt. Låt rinna av på hushållspapper.

4. Bred kavringsskivorna med matfett och sedan med färskosten. 

5. Vik två ostskivor snyggt och lägg dem på brödet. Därefter sallatsblad och gurksallad. Garnera med rostad kavring, färskriven  pepparrot och en rädisa.

  • Fett
    26,82 g
  • Kolhydrater
    28,07 g
  • Protein
    12,33 g
  • Energi (kJ)
    1690,47 kJ
  • Energi (kcal)
    400,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen