Kaviarfisk

Kaviarfisk

Gör så här

1. Lägg fiskfiléerna i smorda bleck eller långpannor. Salta och peppra. Lägg på lock och koka i ugn, 175º ca 5-10 min.
2. Koka upp mjölk och grädde. Red av med vetemjöl. Rör ner dill och kaviar. Häll såsen över fisken. Strö över osten. Gratinera i ugn, 200º i 10 min.
3. Blanda spenat, sallad och lök.
4. Koka potatisen och pressa. Servera fisken med kokt pressad potatis och spenatsalladen.

Serveringsportion ca: Kaviarfisk 175 g, pressad potatis 175 g, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden våren -97

  • Fett
    20,2 g
  • Kolhydrater
    37,42 g
  • Protein
    32,83 g
  • Energi (kJ)
    1981,29 kJ
  • Energi (kcal)
    476,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen