Kasslergryta

Kasslergryta

Gör så här

1. Bryn kassler och purjolök i smör.
2. Häll i soja och vatten. Låt koka upp. Sänk värmen. Blanda i majsstärkelse i lite vatten och häll i grytan.
3. Blanda i crème fraiche och senap. Smaka av med timjan, salt och peppar.
4. Lägg i potatis och champinjoner.
Servera grytan toppad med paprika.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    18,27 g
  • Kolhydrater
    30,09 g
  • Protein
    20,99 g
  • Energi (kJ)
    1555,79 kJ
  • Energi (kcal)
    371,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen